Työvaatteet ovat näkyvä osa yritysilmettä

Tarjoamme liiketoimintaanne parhaiten tukevan työvaateratkaisun. Vuokraus, ostaminen ja muut monipuoliset palvelumme muodostavat yhdessä ja erikseen toimivan kokonaisuuden. Keskittämällä työvaateasiat yhdelle luotettavalle kumppanille, voit keskittyä rauhallisin mielin oman ydintoimintasi tekemiseen.

Työvaatteet ovat näkyvä osa yritysilmettä. Mitä haluat viestiä yrityksestäsi?Hitsarin työvaate ja henkilönsuojaimet

Edustavat, tarkoituksenmukaiset työvaatteet ovat tärkeä tekijä työturvallisuuden ja työssä viihtymisen kannalta. Meiltä löydät oikeat työvaateratkaisut kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille, niin palvelualoille kuin vaativiinkin teollisuuden työolosuhteisiin. Testatut, kestävät materiaalit ja oikeanlaiset työvaatteet oikein huollettuina takaavat työntekijän turvallisuuden.

 

Laaja asiakaskuntamme ja pitkä kokemuksemme antavat näkemystä, jonka avulla voimme suositella kullekin asiakkaalle juuri oikeaa työvaateratkaisua, valmiista mallistoista aina asiakaskohtaiseen suunnitteluun. Yhtenäinen pukeutuminen antaa vakuuttavan ensivaikutelman ja kehittää henkilökuntasi ammattiylpeyttä. Vuokravaatepalvelulla et vain vuokraa työvaatteita vaan varmistat jatkuvasti puhtaat, siistit ja hyväkuntoiset työvaatteet – myös uudenkarheuden jälkeen.

Räätälöidyt palveluratkaisut, joilla säästät aikaa ja vaivaa

Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaittemme arkea. Laajimmillaan työvaatepalvelumme kattaa vaatteiden koko elinkaaren alkaen vaatteiden hankinnoista, sovituksista ja personoinnista päätyen vuokrauksen, pesun, huollon ja varastoinnin kautta aina uusimiseen ja loppuhävitykseen asti.

 

Helppo ja vaivaton kaappipalvelumme takaa sen, että kullekin työntekijälle toimitetaan viikoittain vaihtotarpeen mukaan omat henkilökohtaiset työvaatteet puhtaina kaappiin, omaan lukolliseen lokeroon. Me huolehdimme puolestasi vaatteiden huollosta, korjauksesta ja tarvittaessa uusinnoista automaattisesti. Joustava palvelumme mahdollistaa myös tuotemäärien lisäykset tai vähennykset henkilöstön määrän muuttuessa. Näin henkilöstölläsi on aina käytössään riittävästi työvaatteita, mutta samalla vältyt turhilta hankinnoilta ja varastoinnilta.

Kokenutta kumppanuutta

Näkyvät työvaatteet ja henkilönsuojaimetPyrimme luomaan asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja sekä työvaatteiden että palvelun osalta. Pitkä kokemuksemme eri toimialojen vaatettajana ja alamme suurimpiin kuuluva suunnittelu- ja tuotekehitysosastomme takaavat, että vaatteemme ovat huolellisesti käyttötarkoitukseensa suunniteltuja ja tuhansien käyttäjien testaamia.

 

Tarjoamme työvaatepalvelua kaikissa Lindströmin 21 toimintamaassa Euroopassa ja Aasiassa. Monella markkina-alueella olemme kehittyneiden työvaateratkaisujen edelläkävijä ja pioneeri. 1990-luvulla kehitimme menestykseksi osoittautuneen moduulipesulakonseptin ulkomailla laajentumista varten. Viimeisten vuosien aikana olemme ottaneet sen käyttöön myös Suomessa. Moduulipesulakonsepti mahdollistaa pienemmät toimintayksiköt ja näin paremmat edellytykset toimia paikallisesti lähellä asiakkaitamme. Kun työvaatemallistoihin, toimittamiseen ja huoltoon liittyvät kaikki osat ovat yksissä käsissä, voidaan ne hioa parhaiten toisiaan tukeviksi ja asiakasta palveleviksi.

Työvaatepalveluun sisältyy:

  • malliston suunnittelu ja hankinta
  • henkilökohtaisten vaatteiden sovitus ja tarvittavat mittamuutokset
  • pesu ja laadun tarkastus - korjaukset ja uusiminen
  • työvaatteiden toimitus ja käytettyjen nouto - helppo ja vaivaton kaappipalvelu
  • varastointi ja loppuhävitys
  • eLindström-verkkopalvelu

Lataa Työvaatepalvelun yleisesite tästä.

 

Lähetä yhteydenottopyyntötai soita palvelunumeroomme 020 111 600.